O NAMA

Poštovani posjetitelji!

Zahvaljujemo Vam što ste posjetili stranice IMB NEKRETNINE d.o.o. Dubrovnik za posredovanje u prometu nekretninama i poslovno savjetovanje.

IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik uspješna je tvrtka u obiteljskom privatnom vlasništvu, osnovana 1993.god., a zadnjih godina uže specijalizirana za poslovanje nekretninama i poslovno savjetovanje.
Operativni smo u svim segmentima poslovanja nekretninama, što uključuje niz radnji koje iziskuju stručnost u područjima zemljišnoknjižnog prava, oporezivanja nekretnina, građevinsko-tehničke regulative, financijskog sustava, marketinga i poslovnog komuniciranja, uz cjelovitu pravnu podršku našim cijenjenim klijentima.

IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik, tvrtka je posebno prepoznatljiva po svom profesionalnom i odgovornom načinu poslovanja, a pozitivan pristup problemima i maksimalan angažman IMB tima postižu zavidnu uspješnost i učinkovitost u najsloženijim situacijama povezanim s poslovanjem nekretninama.

Naša želja je dobrom organizacijom i individualnim pristupom klijentu učiniti što ugodnijim posao u vezi s kupnjom ili prodajom nekretnina, kako žiteljima ovog lijepog Grada, tako i njegovim posjetiteljima.

Kao plod dugogodišnjeg iskustva, tvrtka IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik izdigla se u sam vrh vodećih tvrtki na području poslovanja nekretninama u Dubrovniku, a također i u Republici Hrvatskoj.

IMB NEKRETNINE d.o.o. dobitnik je više priznanja za svoje poslovanje, između ostalog je redoviti dobitnik međunarodno priznatog certifikata bonitetne izvrsnosti, jednog od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja tvrtke.

IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik ovlašteno je trgovačko društvo, licencirano za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, te kao takvo upisano u Registar posrednika u RH.