Jedinstvena kamena villa neposredno uz more, 150 m2 - Dubrovnik

Ukratko

ID:
V303
Cijena
Na upit
Tip nekretnine:
Ville
Lokacija:
Dubrovnik
Površina :
150 m2
Površina zemljišta :
800 m2
Pogled :
More, zelenilo
Broj spavaćih soba :
3
Broj kupaonica :
3
Parking :
Da

Opis nekretnine

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam ovu jedinstvenu kamenu vilu uz more, na iznimno traženoj ekskluzivnoj poziciji u Dubrovniku.
Vila je prvi red uz more, točnije na samom moru, a svega 5 min vožnje do centra Grada. 
 
Izgrađena 70-tih godina, sastoji se od glavnog dijela kuće i apartmana, te poluotvorenog glorijeta, okružena terasama i vrtovima kroz koje se spušta skalama do mora.
Na dvije etaže kuće međusobno povezane unutarnjim stubištem su: dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja, hodnici, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice.
Apartman uz kuću ima zaseban ulaz i vlastitu terasu. Komforan je, s kuhinjom, sobom, hodnikom i kupaonicom. Obzirom na svoju povezanost s unutrašnjim dijelom kuće apartman se može koristiti i kao cjelina s kućom. 
Ispod natkrivenog parkirališta površine cca 36 m2 je isto tako veliki prostor dijelom ozidan za mogući budući apartman ili atelje u prirodi.
Kuća je okružena uređenim prirodnim vrtovima s tipičnom mediteranskom vegetacijom, te prostranim terasama s kojih se pruža očaravajući pogled na more, te otoke.
Pogled s terase prema dolje zaustavlja dah. Na metar ste zračne linije od mora. Modrozelenog kristalno čistog mora! 
Svega nekoliko skalina vodi s predivne terase do skrovite uvalice, uređenog privatnog kupališta gdje je moguće vezati brodicu.
Prekrasan ambijent. Prvo što Vas oduševi na prilazu kući je miris mora... miris soli... A jedino što čujete je udaranje valova o stijene i cvrkut ptica. Ovi zvukovi i ovi mirisi prate Vas u svakom dijelu kuće. Zaista očaravajuće. Uz sve to: potpuna privatnost! Rajsko mjesto za odmor gdje se modra i zelena boja prelijevaju i stapaju... i odmaraju... i posvješćuju nam kako je život lijep.
Ova skrovita vila svojom mikropozicijom ima savršen ekskluzivitet. Nezamjenjiv na dubrovačkom području.
Vila kamena, građena na stijeni, poželjna za odmor, privatan život, ili ekskluzivan turistički najam.
 
Površina zemljišta u stvarnom korištenju je 800 m2 (razlika se odnosi na dio ispod kuće koji nije upisan u vlasništvo, ali po svom obliku i širini neosporno čini pripadnost kući, posebno zbog nemogućnosti pristupa s bilo koje strane osim iz kuće).
Površina upisana u vlasništvo je 349 m2 zemljišta.
Netto unutarnje ukupne stambene površine trenutno je cca 150 m2.
 
Više informacija o ovoj jedinstvenoj ponudi u uredima IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik.

Ugovorni agent