Kamena villa u zelenilu s još dva objekta - Dubrovnik okolica

Ukratko

ID:
V420
Cijena
Na upit
Tip nekretnine:
Ville
Lokacija:
Dubrovnik okolica
Površina :
300 m2
Površina zemljišta :
1495 m2
Pogled :
Zelenilo
Broj spavaćih soba :
6 + 2
Broj kupaonica :
3 + 2
Parking :
Da

Opis nekretnine

Svega pet minuta vožnje do Starog grada, u idiličnom ruralnom okruženju na prostranom imanju površine cca. 1500 m2, prodaje se stara kamena villa s dva dodatna objekta, sveukupne površine cca. 300 m2.
Kvalitetna kamena gradnja arhitektonski potpuno uklopljena u obilježja kraja pruža izvrsnu mogućnost budućem vlasniku da vrhunsku tradicionalnu stariju villu oplemeni dodatkom modernog, kako bi korištenje ovog plemenitog kompleksa doseglo maximum najzahtjevnijeg standarda.
Villa se sastoji od tri etaže: prizemlja, kata i potkrovlja.
U prizemlju je dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, velika sala s kaminom, kupaonica i hodnik. Unutarnje skale vode do srednje etaže na kojoj su tri komotne spavaće sobe, kupaonica i hodnik. U potkrovlju je spavaća soba, te još dvije povezane sobe i kupaonica što se može koristiti kao apartman.
Pomoćni objekt (trenutno dragocjen starinski komin) površine cca. 16 m2 smješten je neposredno uz kuću.
U blizini kuće je i izdvojeni stari kameni objekt kojeg je potrebno renovirati, a koji se može koristiti kao zasebna stambena jedinica.
Oko objekata su uređeni vrtovi/park s lijepim travnjacima, prepunim cvijeća i s malom zavjetnom kapelicom posvećenom Majci Božjoj.
Prostrana zelena okućnica pruža izvrsnu mogućnost izgradnje otvorenog ili zatvorenog bazena, te terena za rekreaciju ili nadogradnju.
Ova lijepa stara villa u prirodnom opuštajućem okruženju idealna za odmor i relaksaciju vrlo je visokog potencijala i zbog blizine Grada, te predstavlja jednu od poželjnijih nekretnina na dubrovačkom području.

Više informacija u uredima IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik

Ugovorni agent