Luksuzna villa s bazenom, u prirodnom okruženju, pogled more

Ukratko

ID:
V33
Cijena
Na upit
Tip nekretnine:
Ville
Lokacija:
Dubrovnik
Površina :
479 m2
Površina zemljišta :
959 m2
Pogled :
More
Broj spavaćih soba :
4
Broj kupaonica :
5
Parking :
Da

Opis nekretnine

U malom mjestu neposredno uz Dubrovnik, u pitomom okruženju idealnom za život, smještena je prekrasna moderna vila s lijepim pogledom na more, Dubrovnik i otoke.  

Vila je okružena maslinicima i stablima naranača. Vinogradi u blizini, stabla mijendula i lovora... mirisno mediteransko bilje čiji opojan miris prodire u unutrašnjost vile. Zelenilo koje upijate pogledom potiče Vas na zahvaljivanje... zahvaljivanje na predivnoj čistoj prirodi koja je dar od Boga!  
Ova pomno arhitektonski projektirana luksuzna vila ima stambenu površinu 479 m2, a smještena je na prostranoj parceli od 959 m2. 
Vila se proteže na dvije etaže. 
Prekrasan relaksirajući vanjski prostor prizemlja vile obogaćen je bazenom, lijepo uređenom terasom i vrtom iz kojeg se ulazi u vanjsku kuhinju. Unutrašnji dio prizemlja vile se sastoji od komfornog dnevnog boravka, velike kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i praone.
Gornja etaža ima četiri spavaće sobe s kupaonicama i lijepu romantičnu terasu koja zaokružuje cijelu vilu.
Čitavi kompleks predstavlja spoj modernog ekskluzivnog prostora nadasve kvalitetne gradnje, s jedinstvenim ruralnim okruženjem ribarskog mjesta udaljenog od Starog grada svega pet minuta vožnje automobilom. Prekrasne obližnje plaže, izvrsni restorani s prioritetno morskim delicijama, te ostali sadržaji od vile su udaljeni dvije - tri minute vožnje.

Više informacija o ovoj luksuznoj vili u uredima IMB Nekretnine d.o.o.

Ugovorni agent