Luksuzna villa uz more, s unutarnjim bazenom, ekskluzivna lokacija

Ukratko

ID:
V24
Cijena
Na upit
Tip nekretnine:
Ville
Lokacija:
Dubrovnik
Površina :
300 m2
Pogled :
More
Broj spavaćih soba :
3
Broj kupaonica :
5
Parking :
Da

Opis nekretnine

Predstavljamo Vam vrlo luksuznu vilu uz more, na jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku, s jedinstvenim pogledom na prekrasan Lapadski zaljev, plaže, otvoreno more i grebene. Pogled od kojeg zastaje dah... Obilje modroplave boje, miris čistog mora pomiješan sa mirisom čempresa unijet će u Vaš životni prostor iznimnu ljepotu i sklad.
Ovi prekrasni prostori vile dizajnirani su tako da udovoljavaju najvećim životnim standardima pri tome ne gubeći jedinstvo s mediteranskim okolišem. Pomno osmišljenih detalja kako bi ispunili sve zahtjeve modernog života. Prostor je zamišljeno urediti suvremenim ravnim linijama na način koji iz svakog kuta omogućava prioritetan otvoren pogled na more, uživanje u suncu i ljekovitoj mediteranskoj klimi. Posebno su lijepe prostrane terase s kojih možete uživati u šumu mora i zapljuskivanju vala o stijenu.
Sve ovo skriveno u dijelu osebujne dubrovačke prirode koju krase mnogobrojne šetnice, plaže... a vrlo blizu i sadržaji poput teniskih terena i vrhunskih restorana.


Više informacija u uredima IMB Nekretnine d.o.o. Dubrovnik

Video

Video:

Ugovorni agent