STAN PRESTIŽNOG I EKSKLUZIVNOG STILA U DUBROVNIKU! SPEKTAKULARAN POGLED NA MORE. DUBROVNIK NA DLANU.

Ukratko

ID:
S1799
Cijena
Na upit
Tip nekretnine:
Stanovi
Lokacija:
Dubrovnik
Površina :
88,85 m2
Pogled :
More, Stari Grad, Lokrum
Broj spavaćih soba :
2
Broj kupaonica :
2
Parking :
Garaža

Opis nekretnine

Pruža se rijetka prilika da postanete vlasnik ove moderne luksuzne nekretnine, stana smještenog na najprestižnijoj lokaciji Dubrovnika. Ova nekretnina ekskluzivnog stila dio je elitnog novoizgrađenog objekta u neposrednoj blizini Dubrovačke gradske jezgre. IMB nekretnine nudi na prodaju ovaj izuzetan stan koji pruža nevjerojatno iskustvo življenja oplemenjeno pogledom na kristalno modro more, beskrajnu pučinu i Dubrovačke zidine koje sežu u prošlost. Uz najkvalitetnije materijale, svaki kutak ove high class nekretnine brižljivo je dizajnerski opremljen. Postignuta je savršena harmonija luksuza i elegancije. Profinjenost se očituje u svakom detalju. U cijelom stanu dominiraju prirodni materijali koji dodatno naglašavaju povezanost s ljepotama Dubrovnika.

Neposredna blizina Starog grada, koji je čitav spomenik kulture jedinstven i neponovljiv u svijetu, dodaje posebnu čaroliju i vrijednost ovoj nekretnini. Dubrovnik, bez sumnje najljepši grad i biser Mediterana s bogatom spomeničkom baštinom i veličanstvenom arhitekturom - kupnjom ove nekretnine postaje vaša svakodnevna kulisa. Smješten na najprestižnijoj lokaciji u Dubrovniku ovaj stan je sinonim za visoki status. Njegova orijentacija prema jugozapadu omogućava vam da uživate u spektakularnom pogledu koji se proteže od Cavtata do Starog grada, stvarajući bezvremensku panoramu koju je teško opisati riječima. Svaka soba otkriva veličanstven pogled na Grad i more.

Ovaj stan, s površinom od 88,85 m2, nudi otvoreni prostor dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, dvije prostrane spavaće sobe, dvije elegantno opremljene kupaonice te praktičnu praonicu. Terasa je fascinantno mjesto za opuštanje i uživanje u privatnosti uz pogled na očaravajuću panoramu, zalaske sunca i Dubrovnik na dlanu.

S ovom nekretninom dobivate više od samo prostora za život – dobivate životni stil. Bez obzira hoće li služiti kao vaš dom ili kao investicija za turističke svrhe, ova nekretnina predstavlja priliku koju ne želite propustiti. Cijena uključuje i parkirno mjesto u garaži, kao i kompletan luksuzni namještaj koji dodatno naglašava ekskluzivnost ovog ponuđenog dragulja.

Postanite dio ekskluzivnog iskustva na Dubrovačkoj rivijeri. Kontaktirajte nas i naši agenti omogućiti će vam razgledavanje ove nevjerojatne nekretnine. Zaronite u svijet luksuza, udobnosti i spektakularnih pogleda na Dubrovnik uokviren zidinama - Grad biser koji blista jedinstvenom, nevjerojatnom i neponovljivom ljepotom.  

Ugovorni agent